Dette er en vakker bok om to søstre som på bemerkelsesverdig vis håndterer et liv ingen av dem ba om. Den handler om å være barn, men samtidig måtte være hverandres omsorgspersoner. En utrolig fin bok, med rørende skildringer og levende karakterer - denne fortellingen grep meg virkelig. Og den fikk meg til å tenke over hvor sterke mennesker kan være, og hvor mye man er villig til å bære av kjærlighet til andre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Språket er enkelt nok til å kunne passe i et barnebokformat, hendelsene lite troverdige og det hele svært overfladisk behandlet. Prøver Walls å ri på suksessen? Jeg er fristet til å kalle "Sølvstjernen" en resirkulerlt utgave av hennes to første romaner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva