For en bok! Tore Renberg imponerer igjen. Dette er en bok på 600 sider og jeg ble revet med fra første sekund, og vips var den ferdiglest. Jeg pleier ikke like bøker hvor jeg har for mange forskjellige navn og personer å forholde meg til, men tross for at denne boken er bygd opp av akkurat dette, klarte jeg uten problemer å følge handlingen hele veien. Spennende, dramatisk, og morsom. Fantastiske skildringer av Stavanger og omegn. Har lyst å lese den en gang til :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Heia Tore Renberg - du har greid det igjen! En utrolig bok som jeg nesten ikke har greid å legge vekk. Underholdende, engasjerende, morsom, trist - den hadde liksom alt. Den preget meg ikke på samme måte som "Kompani Orheim" og "Dette er mine gamle dager" , men underholdt meg til siste side med sin fine blanding av humor og alvor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal si vi er forskjellig. Jeg hører den på lydbok nå og drømmer om den dagen jeg er ferdig. Synes det er en haug med pubertalt møl. Fjortissex og grisespråk pakket inn som en roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser