Fortellingen er søt, men jeg synes det ble litt kjedelig i lengden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

må leste jeg den en gang til og da forsto jeg den. detter en bok som skal leses to ganger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg leste den for lenge siden og jeg satte i to timer og skjønte ingenting den var/er rett og slett forvirrende. men det sjelden jeg ikke leste ut hele fra trine12

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes hele boken var kjedelig, leste den ikke ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk den til jul ett år, og klarte nå å komme meg gjennom den. Fortellingen er ganske søt og har sin sjram, men jeg er glad boken ikke er lengre. Jostein Gaarder har lett for å rote seg litt vekk i sine egne setninger, så det er lett å bli både forvirret og litt lei. Men på riktig tidspunkt, i riktig stemning kan nok leser opplevelsen bli en helt annen. Det er ihvertfall min erfaring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, jeg er glad boken ikke er lengre! Det er en stund siden jeg leste noe av Gaarder, de blir sikkert lenge til neste gang, så Appelsinpiken ble en akkuratt passe stor dose av Gaarder for meg. Fortellingen var søt, kanskje ikke helt realistisk, men den fenget meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde Appelsinpiken på lydbok mens jeg malte et soverom. Veldig smart, syns jeg. Ble akkurat passe interesse i boka til at jeg valgte å se filmen når den kom på kino.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du skulle lese en bok til av Gaarder så burde du lese: "I et speil I en gåte." Den boken likte jeg veldig godt, ikke tung å lese og akkurat passe kort. Litt trist på slutte. En fin historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveig