Fantastisk bokserie men... Når kommer den siste og avsluttende boken i serien? Er Auel for gammel?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Boken er kommet :-) har ikke lest den enda

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan se ut som den sjette boken kommer ut i løpet av 2010 selv om ingen har noen dato for utgivelse. http://hubpages.com/hub/Earths-Children-Series. Her står det noe om et intervju med Auel fra Juni 09 der hun sier at hun i nærmeste fremtid kommer til å gjøre seg ferdig med bok nr. 6 OG at det kommer en syvende bok. Jeg vet ikke hvor troverdig denne kilden er, men jeg håper virkelig at jeg får lest den sjette boken i løpet av 2010.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken har utgivelsesdato 29.mars 2011 i USA, og den gode nyheten er at den kommer til Norge samtidig! Endelig noe håndfast å forholde seg til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk fantastisk! Så synd at jeg ikke merket denne posten før nå. Er det en fastsatt og offisiell dato? Det er vel ikke noen som tilfeldigvis har noen kilder å kikke på? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The official announcement of the title and publication date was made on May 27th, 2010. The book, entitled The Land of Painted Caves, will be simultaneously published in a worldwide release on March 29, 2011 - in locations including: the U.K., Germany, France, Holland, Spain, Italy, Serbia, Croatia, Norway, Sweden, Denmark, Finland and Japan!

Kilde

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, så fantastisk! Dette var overraskende godt nytt! Jeg har gått rundt og vært redd for at hun skulle takke for seg mens hun var halvferdig (hun er jo godt oppi årene etterhvert). Men hun skal sannsynligvis lage en syver også? Om hun skal bruke ti år på den også spørs det om serien noensinne blir fullført...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun har gjort mye research på materialet i bøkene, så er nok derfor det tar så lang tid :) Men bøkene er jo knallbra og verdt ventetiden:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun sier hun har skrevet nummer 6 og holder på med nummer 7, den siste og avsluttende boka. Men noen utgivelsesdato kommer de ikke med, selv om midlertidig lenge var i januar 2010.. Håper de kommer snart!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva