Valkyriene var ei sinnsykt kjedelig bok. Følte ikke at det skjedde noe som helst i løpet av boka. De snakket med seg selv (som de kalte for å snakke med engler), de snakket med noen motorsykkelberter, som de kalte for valkyriene, og forfatteren elsket å gjenta til det kjedsommelige at han var irritert og kunne så mye om magi fra før. Et eneste langt gjesp. At jeg kom meg gjennom boka var det eneste mirkalet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg, veldig kjedelig, måtte avbryte, skuffende fordi Paulo Coelho har skrevet mange gode bøker også. Kanskje jeg gjenopptar lesingen en annen gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.