Demonenes By var bra, denne her var ikke like bra. Jeg synes den var litt kjedelig, rett og slett. Ikke vet jeg helt hvorfor jeg ikke likte denne så veldig, men jeg synes det var alt for mye prat og babling og diskusjoner fram og tilbake, og når det var handling så var det det samme hele tiden. Men til gjengjeld tok boka seg opp på slutten med mer humor og spenning. Sånt som slutten burde det vært mer av i boka, synes jeg. Jeg er ikke helt sikker på om jeg gidder å lese neste bok i serien, er den bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Serien er kjempebra, og jeg vil absolutt anbefale å lese den ferdig :) Jeg leste dem på engelsk, for jeg føler at mye humor og tørre kommentarer forsvinner i oversettelsen, så prøv det hvis du er komfortabel med å lese på engelsk.
Serien var en helt herlig verden å være i :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila