Ser at mange er negative til Eldorado, både på grunn av størrelsen og organiseringen av bøker. Jeg syns den var kjempeflott. En arkitektonisk perle, nydelige utstillinger, lyst, høyt under taket, bøkene utstilt slik at det er lett å se dem. Når man kjenner til organiseringen, er det ikke vanskelig å finne fram. Men man trenger tid. Jeg fant bl.a. en bok jeg har lett etter lenge. Den har ikke vært å få i andre bokhandlere fordi den er gitt ut på et lite forlag. Her var alle forlag representert. Barneavdelingen bare var fantastisk. Og kanskje var jeg ekstra heldig for jeg "fant" en søt medhjelper som hadde utrolig god greie på bøker og var morsom å diskutere med. Så gi El Dorado en sjanse, gi den litt mer enn fem minutter. Tror mange blir gledelig overrasket.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Alle forlagene er ikke representert. Ikke ifølge kundene som kommer til oss å spør etterpå om bøker fordi de hadde ikke det forlaget. Men de kommer ifølge Eldorado selv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa