Det tok mange år før jeg endelig fikk lest denne omdiskuterte boka. Bokhandleren selv så jeg for ikke så mange dagene siden på TV, han greier tydeligvis ikke å gi slipp. Og jeg kan forstå til en viss grad at han føler seg ærekrenket, uansett hva som er sant og hva som er oppspinn av innholdet. Spekulativt, var det ordet som traff meg hardest, når jeg lukket igjen boka.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

... og enda flere år før jeg omsider kapitulerte. Som deg har jeg stor forståelse for at bokhandleren følte seg krenket av dama han hadde behandlet med vennlighet og gjestfrihet. Selve innholdet i boka var interessant inntil et visst punkt, da det faktisk begynte å kjede meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men tror du at du ville tenkt det hvis du hadde lest boka FØR bokhandleren begynte å bråke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sannsynligvis ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei... Jeg har ikke lest den, men har liksom tenkt å gjøre det. Men så føler jeg at jeg ikke vil klare å fri meg fra å dømme den ut fra alt mediebråket, og at jeg sikkert ville likt den kjempegodt hvis jeg hadde lest den FØR bråket... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Misforstå meg rett, jeg likte mye ved boka, slukte den i løpet av et par dager. Endte opp med terningkast 4. Tror ikke du vil angre på å ta sjansen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl