Så filmatiseringen av romanen flere ganger før jeg var klar over at den var basert på en bok. Boken var like bra som filmen synes jeg. Les blogginnlegget jeg skrev etter at jeg hadde lest romanen her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Elsker denne boka. Nydelig beskrivelse av ungdom og våknende forelskelse og et tidlig innblikk i de voksnes verden. Slutten var fantastisk.Likte filmen veldig godt også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Begge de andre i huset har leste den etter at jeg kjøpte romanen. Selv om de ikke liker den like godt som jeg, likte de historien. Må bare få tak i filmen slik at 16-åringen kan se den. Sist gang lånte jeg filmen på biblioteket. Helst vil jeg kjøpe den, men det er ikke enkelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HebækGVBeathe SolbergConnieErikNeda AlaeiAnniken LJenny Dahl BakkenKaren RamsvikHildaTonesen81Julie StensethLars MæhlumTanteMamiemoiraIngunn SReadninggirl20MarteRufsetufsaTrygve JakobsenKay NilsenAnjaRandiLesevimsaIngeborg GLibraritas vBoktimmyEmilie GeistEivind  VaksvikFarfalleJan Erik  OlsenedgeofawordLilleviArcticDwarfNina BallerinaMari Nordø LommelunBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik Paulsen