Tenk at det går an å skrive en hel bok om regn! Tenk at det går an å skrive en hel bok om regn, og så blir den kjempefin. Tenk at det går an å skrive en kjempefin bok som kun handler om regn og menneskene i det. Selv som innfødt i regnbyen trodde jeg ikke at dette kunne være mulig; jeg har sjeldent satt så stor pris på å ta feil. De ulike formene for nedbør som blir beskrevet er med på å skape akkurat den rette stemningen i fortellingen.

Språket, menneskene, skildringene i denne boken; den beskriver en hverdag og en oppvekst så troverdig og ekte at man opplever at man leser om sine egne naboer, venner og familie. Det er trolig umulig å ikke bli glad i guttene i denne historien, og man blir litt som den nysgjerrige naboen; vitebegjærlig men samtidig oppriktig glad i dem man lusker på. Forfatteren klarer å holde på dette vitebegjæret helt til siste side.

(Mest av alt vil jeg bare skrive; les denne boken! Den er nydelig!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandtuhamreBerit B LieTheaGro Anita MyrvangJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel Elisabethingar hDolly DuckKirsten LundEmil ChristiansenLibraritas vMartineAnne Lise JohannessenKaroline in WonderTove Obrestad WøienWenche BrohaugSolgunnMagnus FinnsetAud- HelenElin FjellheimTanteMamieEllen E. MartolLilleviReidun SvensliHarald K