Vet ikke om det er dette du vil høre, men noe skurrer for meg her.
Hva er målet? Samle ungdom eller få dem til å lese? Hvis de ikke dukker opp ti lesesirkel er det kanskje bedre å prøve andre innfallsvinkler. Hva med å starte med film eller dataspill for å samle dem, og la bøker være noe som kommer når de har fått til et miljø.
Det er ikke sikkert at det alltid er det vi selv liker best som er det beste for andre.....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dataspill har vi nok allerede. Er vel sikkert ikke noe mangel på det hjemme hos de heller...
På biblioteket her er det 5 datamaskiner for barn og ungdom.

Du har rett i at det ikke alltid er slik at det vi liker best er det beste for andre. Men samtidig, er det ikke ofte slik at vi ikke vet hva som er best for oss? At ofte er det andre som har overtalt oss til å prøve noe nytt?

Ps. Trengs det 10 lesesirkler for å tilfredstille de forskjellige interesser, så er ikke det noe problem. Plass har vi mere enn nok av:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.