Ja Pulverheksen er en av mine favoritter og begynner å nærme seg en klassiker ja. Karsten og Petra er også bøker som går igjen.
Heldigvis så er det mange nye som topper listene, syntes det er kjekt at barn finner sine egne helter som passer til deres tid og har personer som de kan identifisere seg med. Men Roald Dahl går vel aldri ut på dato, heldigvis ;-)
Har en ikke lest disse bøkene på listen for sine barn, så anbefaler jeg å finne de på ditt nærmeste bibliotek, det er kjekk lesning for store og små :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig, kjempebra at barna tar for seg av all den flotte, nye litteraturen. Småbarnstiden går så svimlende fort, og er allerede over for min del. Men om noen år håper jeg at jeg får lese for barnebarn :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Egil StangelandTone Maria JonassenArne SjønnesenSigrid Blytt TøsdalÅsmund ÅdnøyToveConnieEster SBerit REileen BørresenMcHempettTorill Elisabeth RevheimSverre HoemSusan Stensrudleser42Heidi Nicoline ErtnæsBeathe SolbergTore HalsaTine SundalVannflaskeRandiIvar SandDaffy EnglundTore OlsenAstrid PedersenGrete AastorpKarin  JensenSynnøve H HoelsiljehusmorKirsten LundLilleviHilde H  HelsethAlice NordliGladleserHeidi BEmilieskStine_JJan Arne NygaardTonesen81ingar h