Ikke rart Anne Wahlgren er motstander av barnehager. Der ville det nok blitt bemerket at barna hennes ikke en gang fikk nok mat... Den store barneeksperten avslørt med underernærte barn! - Viktig å isolere dem og flytte ofte, så ingen så for mye. Her er det overgrep så det holder.

Svakheten ved teksten er at den består av mange fragmenter som står hulter til bulter. Felicia har, som alle andre, levd livet sitt kronologisk. Hvorfor ikke ordne fragmentene i rekkefølge? Det var jo slik hun opplevde dem.

På side 90 skriver hun at hun i 1994 var 25 år gammel trebarnsmor. Men hun ble født i 1967. Da var hun 27 år gammel trebarnsmor i 1994. - Når forfatterinnen mister oversikten over årstall og egen alder, er det neimen ikke rart om det går litt rundt for leseren også! Hele tiden må en sitte og regne: Hvor gammel er hun her? I ene teksten er hun kanskje 32, like under er hun 6 eller 7 år gammel. Men livet går ikke baklengs på den måten!

Teksten har tapt veldig mye på at den er rotet til, i stedet for å berettes kronologisk, slik livet leves.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus