Ja, ja. Lite troverdig til tross for et slags" sant" innhold. For eksempel virker scenen der hovedpersonen hopper fra et høyt tak og gjennom flere etasjer med markiser lånt fra Indiana Jones eller liknende filmer. Romanene følger samme oppskrift som de andre fengselsbøkene. I motsetning til Papillon og Shantaram har denne hovedpersonen ingen positive/forsonende personlighetstrekk. Moren er klisjefylt tegnet, helt mot det karikerte. Nei, vi må da ha noe bedre å by ungdommen enn dette her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boka er for ungdom som liker action. Ikke for lesevante voksne.
Om det er Indiana Jones-aktige innslag ser jeg virkelig ikke at det skulle være noe ungdom vil betrakte som et drawback, tvert i mot.
Jeg jobber på ungdomsskolebibliotek, og skulle jeg har valgt vekk alle ungdomsbøker som jeg som voksen og øvd leser mener er klisjefylte, overdrevne og karikerte, ville mange av ungdommenes favoritter ryke ut av hyllene.
Tricket er å lese ei bok som om du selv skulle vært i målgruppa og vurdere den derfra.
og for lesetrette unggutter er denne suveren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg arbeider som norsklærer og bistår mye på skolebilioteket med formidling og annet. Jeg forsøker å lese alt som komemr ut for målgruppen vår. I det siste synes jeg det har vært lite å rope hurra for. Jeg reagerte mest på at den utgir seg for å være sann når det det er så mange episoder som jeg tviler på. En gutt har nettopp lest boken og likte den veldig godt. Han leser nå Shantaram.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæs