Nok en glimrende thriller fra Hauge. Anbefales på det varmeste, men OBS! Disse bøkene MÅ leses i kronologisk rekkefølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Joda, det basker seg til i den tredje boka, og spenningen tar seg opp igjen synst jeg. En verdig avslutning paa en flott norsk trilogi. Jeg ender opp med en 5 paa terningen for denne, og helt enig - de maa leses i rekkefoelge !

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg synes denne var helt grei. Det blir litt for mye action, og for lite fokus på selve pengeflyttingen mot slutten, noe jeg synes svekker boka en del. Forfatteren er best til å skrive om den finansielle delen og er ikke en like god klassisk krimforfatter. Synes bok 2 er den beste i serien.

Men dette er en viktig bokserie som burde fått langt mer oppmerksomhet. Ikke på grunn av kvalitet eller innhold, men for temaet som tas opp. Forfatteren har jobbet nært med Trygve Hegnar og synet på hvordan Oljefondet skal forvaltes styres nok av dette, men de ( sammen med Stray Spetalen og andre) at hva er det egengtlig vi får for de 4 mrd vi bruker på aktiv forvaltning per år, og kunne indeksforvaltning av maskiner vært like bra? Jeg er som forfatteren overbevist om at det er miljøer som i hvertfall beriker seg på informasjonen som genereres rundt oljefondet.

Konklusjonen min på triologeien er at den er underholdene, og viktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva