Dette var virkelig en vakker liten bok. Den levde i aller høyeste grad opp til den voldsomme positive omtalen den har fått. Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg er noen stor fan av Roy Jacobsen (jeg greide aldri å bli ferdig med "Seierherrene"...), men denne falt jeg for. Jeg rakk å bli glad i den fargerike familien ute i havgapet på kort tid.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Heilt enig med deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hyggelig. Nå er jeg meget spent på oppfølgeren :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Omslaget er så vakkert! Jeg blir litt rørt av piken der...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er rett og slett suveren. Her er det så man får føle det ramsalte havet og øysamfunnet på kroppen mens man leser. Roy Jacobsen har vist at han kan skrive, - igjen!

Likte du denne, så burde du også kunne greie å like "Seierherrene". Den har lenge vært min absolutte favoritt blant bøkene til Roy Jacobsen. Den er ikke bare en roman, men er også nærmest som et slags historisk dokument om vår nære fortid, fra 30-åra og framover til den store oppgangstida etter andre verdenskrig. Roy Jacobsen skriver så godt om hvordan Norge utviklet seg fra fiske-og bondesamfunn til oljenasjon. Men også beskriver han så levende og godt om hovedpersonenes utvikling i denne tida, så levende at du tror på at det er autentiske mennesker han skriver om.

Vil derfor anbefale deg å gi "Seierherrene" en sjanse til. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for motivasjon. Jeg lover å ta med meg "Seierherrene" til hytta i høstferien :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste du "Seierherrene"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venter på neste ferie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  Haugen