Ja dette var 3dje boken om krimpsykologen Sebastian Bergman. Denne handler om 2 veninner som kommer over en grav med 5 lik/skjeletter oppe i fjellene mot norskegrensa. Denne saken er både stor og internasjonal viser det seg når etterforskningen skrider frem.

Det som er minst like spennende er den parallelle historien som angår Sebastian Bergmans private anliggende. Dette går som en rød tråd fra forrige bok og selv om vi kommer endel nærmere en løsning i denne boken så er det ingen tvil om at dette vil dukke opp igjen i bok nr. 4 Tillegg så er det ei smørje av utroskap, skilsmisser og forhold på jobb og utenfor jobb som også krever ei oppklaring etterhvert. Slike røde tråder som ikke har noe med plottet å gjøre men som angår privatlivet til hovedpersonen og som går gjennom flere bøker uten ei løsning er en suksessoppskrift i krimverden synes jeg. Det gjør at jeg ønsker å lese neste bok og det gjør at vi blir veldig godt kjent med hovedpersonen. Lars Kepler følger samme oppskrift og det samme gjør Jo Nesbø og Mo Hayder for å nevne noen. Gleder meg til bok nr 4, både til plottet og til ei mulig oppklaring av Sebastian Bergmans private etterforskning :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

3 boka er absolutt knall ogsaa. Bergman er en spesiell type, og forholdet hans til damer er jo meget spesielt. Men underholdende svensk krim i toppklasse med en knallgod sidehistorie om Bergman, maa lese neste bok snart :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Erlend Rødal VikhagenkriraBente Nogvaleser42alpakkaKikkan HaugenAlice NordligretemorJulie StensethHarald AndersenLilleviIngeborgJan-Olav SelforsRavnEmilie GeistIngunn SIdaTine SundalMonica Carlseningar hEli HagelundTanteMamieRita KathrineHarald KtuhamreTatiana WesserlingLesevimsaMarit HåverstadEileen BørresenTarjeimoiraRufsetufsalillianerMarit MogstadKristine LouiseLisbeth Kingsrud KvistenVannflaskeLogikaNinaAkima Montgomery