Skjems ikke over å ha lest serien. Jeg var fjortis og dette var en oppslukende lesing!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Dette er serien som vekte lesergleden i meg. Leste den første gang når jeg var 11 år, og har vel lest den en 5 -6 ganger kan jeg tenke meg. Er deilig, lettlest og underholdende! ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

heh, tror jeg leste denne serien 15 ganger fra jeg var 13 til et-par-og-tjue ;-)(rekorden var tre bøker på én dag) Men mange år siden nå, så mulig den fortjener en gjenvisitt snart. Heike, Sol, Villemo ... Selvfølgelig er disse bøkene av varierende kvalitet - noe annet ville vært pussig med 47 av dem - men etterhvert som jeg kunne historiene ganske godt, hoppet jeg lett over kjedelige kapitler.

Hvem er det som bestemmer at såkalt "kiosk-litteratur" er mindre verdt? Noen ganger vil man bare bli underholdt! Det er da bedre enn å lese ingenting i hvert fall :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Det klages over at det norske folk leser for lite - og så er det sannelig ikke godt nok om man leser seriebøker heller... ;) Hovedsaken må vel være at man finner bøker man liker og lar seg underholde og gledes av dem, enten det nå er Hamsun eller Sandemo eller noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste fra 1-15 (Ble fortalt resten var av lavere kvalitet) og fant det meget underholdende, fullt på høyde med annen pop litteratur som Stieg Larsson, Khaled Hosseini osv

Blir utrolig glad i personene til Sandemo, spesielt damene. Silje, Sol og Villemo kommer til å leve i meg så lenge jeg lever:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... Hvis du likte de 15 første og fant dem meget underholdende, så fortår jeg ikke helt hvorfor du lot hva andre mener om resten stoppe deg i å lese dem og. Selv om det dukker opp en bok eller to innimellom som ikke er like interesant som resten, så var det absolutt verdt å lese alle sammen. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes det er en skikkelig oppslukende serie, og jeg har lest den 5 ganger. Leser stadig på den igjen, ei bok nå og da. Skikkelig sommerlitteratur, synes jeg dette er:D

Lever meg inn i hverdagen til personene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen av de beste bøkene som finnes!! :) Like bra som både Twilight og Harry Potter! Jeg leste de når jeg var 15, og leste døgnet rundt. Var som besatt, og klarte ikke stoppe før jeg var ferdig med alle bøkene. Er veldig glad i heksemesteren og lysets rike og, særlig lysets rike:):)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva