Magisk leseopplevelse som barn! Gikk også som hørespill, og det var bare helt enkelt topptid !

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Leser den nå, husker hørespillet fra mange år tilbake :) Så langt fascinerer det meg med de dype filosofiske betraktningene 'interconnectedness' pluss koblingen mot Egypt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte aldri den her jeg. Husker vi ble tvunget til å lese den i sjetteklasse, og selv om jeg elsket bøker allerede da, så falt ikke denne i smak. Jeg synes den var kjedlig og skumleste meg gjennom bare fordi jeg måtte. Har ikke lest den i voksen alder, og har ikke planer om det heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sååå rart! Jeg elsker denne fortellingen. Hørte den som mange andre først som hørespill på radio, og kan fortsatt gjenkalle stemningen fra den sommeren... Det var jo ulidelig spennende! Nå har jeg hørespillet på cd, heldigvis, med Svein Tindberg som David, bl a. Jeg kjøpte også boka, og den var en av mine store favoritter - og er det vel fortsatt, når jeg tenker meg om!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hørte den på radioen som barn, eller kanskje jeg var ungdom? Var ihvertfall veldig fascinert av boka.

Kjøpte den som lydbok for noen år siden, jeg tror det er samme opptaket. Vi har hørt den i bilen flere ganger, det er en av dem mine barn fortsatt vil høre om igjen. Og det er jo litt morsomt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

etter at eg hørte deler av den på radioen for mangen år sida, så har eg hatt lyst å lese den. fann den på Fretex i går, og kunne ikkje motstå fristelsen... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg og hørte den på radio før jeg leste den første gangen. Lånte den på nynorsk ved et uhell ved første gjennomlesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg høyrde på høyrespelelet med ungane mine, så las vi boka - og så høyrde eg høyrespelet att som lydbok i bilen for nokre få år sida. Like spennande! Eg synest faktisk at høyrespelet er best!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter alle disse tiårene siden jeg hørte den som hørespill sitter den fortsatt spikret fast i bevisstheten min. Anbefaler den til alle litt større barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg husker jeg hørte denne som hørespill på nrk radio som barn. Og den var skummel, ikke bare teksten var skummel, den hadde en dronende, monoton, ambient dur som en slags "kjenningmelodi". Og den satte virkelig stemningen. huffahuffa.

Jeg har vurdert å dra innom butikken på nrk's oppleveelsesenter og kjøpe den, jeg tror bestemt de har den. Den hadde nok skremt vannet av dattern min.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg husker denne som kjempeskummel, både hørespillet og boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hvor tidlig kan man lese/høre denne? Gleder meg til å gi den til min snart 7 år gamle gutt. Jeg leste den da jeg var 14 og elsket den så mye at jeg lærte at alenetid er gull verdt, selv i sommerferien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lund