Den var kjempemorsom!!!!!<3333

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Leste disse bøkene da jeg var mindre, og har vell lest dem store deler av barndommen min. Husker at jeg gledet meg til å lese dem, fantastisk bok for barn mellom 8-12 år. Gjerne eldre også. Prøver å få søsteren min til å lese dem nå, men hun har ikke særlig lyst. Ikke noen leseløve der nei. Hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god stund siden jeg begynte på Sara bøkene, og må tilstå at jeg ikke helt henger med lenger; har ikke fått lest de nyeste, men de jeg har lest likte jeg veldig godt. :) Det er spennende på mange måter, samtidig som det ikke overdrevet dramatisk, men rett og slett veldig hverdagslig. Hverdagslige hesteproblemer, familieproblemer, venneproblemer og også etterhvert kjæresteproblemer. Absolutt verdt timene jeg brukte på dem :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest alle som er utgitt(19 bøker + Saras ridedagbok). de helt fantastiske. Sara på rideleir(bok 6) og Sara og Sangthansdrømmen(bok 17) er !!!!!!!! Har ikke ord! Ambefales definetift.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeHanne Kvernmo RyeHilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaas