God påskekrim. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Glede mæ te fortsettelsen! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen som vet når neste boka i serien kommer? Syns boka er tradisjonell, men bra. Mye varme i persontegningene, litt treg i starten - men først og fremst skaper den apetitt på hovedpersonen. Spent på å se hvordan de turnerer de neste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortsettelsen kommer til høsten...oktober! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste først 'Dårekisten' som kommer etter 'Lenket', og ble da såpass nysgjerrig på den første boka, at jeg ville lese om førhistorien til Lucinda Mørk. Joda, begge bøkene er passe spennende krim, med en heltinne med ADHD i fokus som ikke følger reglene for hvordan tingene skal gjøres.
'Dårekisten' var nok den av bøkene med mest spenning og driv.

Denne boka begynte litt tregt, men tok seg opp etter hvert. Hendelsene er lagt til Gudbrandsdalen, i bygder med trauste, solide norske innbyggere. Men under overflaten ulmer det, og bygdedyret lever i beste velgående... Lucinda drar hjem til barndommens rike for å sone med fotlenke, mest for å finne ut hvem som er faren hennes, for ham har hun aldri fått vite hvem er.
- Og det må da komme ei bok til etter 'Dårekisten'? For heller ikke der fant Lucinda svaret på gåten om sin ukjente far.
Hvordan går det videre med Lucinda og hennes søk etter sin egen fortid, og hennes trang til å oppklare mysterier?
Jeg venter nå på neste bok om Lucinda Mørk fra Christopher Grøndahl og Arne Svingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tine SundalmgeHilde H HelsethHanne MidtsundLogikaHarald KCatrine Olsen ArnesenAlice NordliHeidi Nicoline ErtnæsBeathe SolbergsveinEirin EftevandWenche VargasHeidiJan Arne NygaardMarianne  SkageritaolineTherese HolmSaraAnitaAnette Christin MjøsIngunn SMonica CarlsenRufsetufsaJarmo LarsenEli HagelundTurid KjendlieVeronicaJoannSiljetuhamreVibekeIdaAmanda AHelena EMaren Hjelle CurrieIngunnJKathrineBeate KristinHallgrim Barlaup