Jeg ble ikke helt overbevist av denne boka, men skal lese bok nr. 2 i serien uansett. Leste at målgruppen var ungdom 13-20 år. Spørs om jeg er for gammel :) Det ble litt mye "å herregud" og "liksom".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Som jeg skrev på mitt eksemplar synes jeg boka er søppel. Har skrevet mer om hva jeg synes her: http://lunacia.net/?p=1842

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er hektet! Okei, språket og handlingen er ingen kandidat til nobels litteraturpris, men jeg syntes dette var lettlest og god underholdning! Leste ut denne første boken på en kveld, og er allerede i gang med bok nr 2. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette tror jeg er den mest elendige boka jeg har lest. Jeg synes språket var elendig og menneskesynet som hovedpersonen står for er forkastelig. Jeg mener det er å undervurdere ungdom tro at man må ty til så drastiske språklig og innholdsmessige virkelmidler for å fenge målgruppa. Nope.

Jeg har skrevet utfyllende om min mening her:

http://knirk.wordpress.com/2010/05/02/merket/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

språket er mer "fjortis" i de norske bøkene enn i de engelske. Jeg brukte en stund på den første boka, men spenningen tar seg opp i de neste bøkene. Jeg leste ut bok 3-6 på tre dager, fikk ikke gjort stort annet, men jeg synes serien var ganske god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte begge bøkene veldig godt,og jeg er ikke i målgruppen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor