Denne er en av mine favoritter. Begynner med et stillferdig pensjonert ektepar - og utvikler seg til noe mye mer. Alle dere som liker En mann ved navn Ove - forsøk denne! Fortjener mange flere lesere enn den har fått.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg startet på denne boka for ca 3 timer siden, og hver gang jeg prøver å ta en pause i lesingen, må jeg kapitulere. Boka er velskrevet og underholdende, og den har et handlingsmønster som gjør at man bare må fortsette med neste kapittel for å få med seg den videre utviklingen. Om resten av boka fortsetter like bra som de drøyt 100 sidene jeg har lest hittil, vil den trolig bli den beste jeg har lest hittil i år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! Ble ferdig med Ove for et par dager siden, og har ikke klart å starte på noe nytt. En mann ved navn Ove var fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode Tangen