Kanskje den beste Jack Reacher boka jeg har lest til nå! Spenning fra første til siste side, og umulig å legge fra seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Sikkert slemt å spørre, men aner du hvordan filmen (med lille Tom Cruise i hovedrollen) fungerer i forhold til boken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sitter og ser filmen nå,men har ikke lest boken ,eller noen andre av ham. Spennende god film, Tom Cruise spiller rollen perfekt. Skal nå starte på andre av hans bøker..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, jeg har fremdeles ikke sett filmen, så jeg skal ikke si noe om den.

Når det gjelder bøkene, så er Child/Grant en dyktig forfatter.
Bøkene har på ypperlig vis flyttet helten fra den gamle "cowboyboken" inn i moderne tid. Reacher er stor og sterk og tøff. Han kommer ridende inn i byen, med hvit hatt på hodet. Snart møter han skurkene med de svarte hattene, og så er historien i gang.

Det eneste man kan klage på er at historiene er litt for formel-aktige. Joda, Child/Grant gjør endringer i formelen og, men den er der allikevel som en slags ramme rundt det hele, hele tiden.

Jeg burde kanskje ikke være så kritisk, så langt har jeg lest 17 av 19 bøker, og det ER akkurat sånne historier jeg liker.
Men det kan jo komme av at jeg liker sånne formel-bøker, da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmen ferdig.. På tå hev, en film etter min smak. Fint svar du hadde.. Gleder meg til bøkene . Holder på med Drapslisten av F. Forsyth, også en forfatter som passer meg. Gode detaljer om alt i boken. Han er spennende på en annen måte, tenker jeg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det en stund siden jeg leste Forsyth, men jeg tror du vil finne at Child/Grant skriver på en helt annen måte :)

Nå skulle jeg også legge ut om Child/Grants bror, Andrew Grant, men det må nesten vente litt, for jeg har nettopp lest to bøker av New Zealenderen Andrew Grant som er en HELT annen person. (Og DE bøkene var dårlige, selv om de hadde en viss James Bond-følelse)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth