Etter å ha hørt omtale av denne boka i forbindelse med behandling av spiseforstyrrelser bestemte jeg meg for å lese denne på nytt. Fant den rett før ferien i bibliotekets bokhus og tenkte at det var en perfekt anledning til å ta den med!
Jeg husker boka godt fra jeg var liten og ble lest for, men ikke godt nok til å klare å se på den med andre øyne enn jeg gjorde den gang. Etter å ha lest den i dag med helt andre øyne og spiseforstyrrelser i tankene, syns jeg den var aldeles nydelig og rørende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg synes vel mest den var litt kjedelig....men fengende for de små, så klart... Og litt dårlig oversatt, mener jeg å huske?? En eller annen av disse matslagene hadde en oversettelse som ikke passet til bildet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, det er jo en barnebok for de aller minste, så særlig spennende er den ikke! ;)
Oversettelsene stemmer i den boka jeg har....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine barn (og jeg) elsker den - men det er riktig som du sier. På lørdagen spiser Aldrimett bl.a. (iflg teksten) en bløtkake, men bildet viser en muffin. Dette fører alltid til store diskusjoner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stemmer! Vi hadde en utgave fra tidlig nittitall, lånt av niese... Den gangen var muffins fortsatt muffins, noe man bakte selv av mel, bakepulver, egg og sukker....ikke svære, fete amerikanske kladder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, da er nok de nyere opplagene rettet opp, for det stemmer med bildene i min...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den boka vi låner oftest på biblioteket faktisk, den er vakker! :) Sønnen min på 5 som liker den så godt. :) Aldri lest den med spiseforstyrrelser i tankene, det skal jeg jammen gjøre neste gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har aldri jeg gjort heller før jeg hørte noen prate om den i den forbindelsen, men det anbefales :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de første bøkene jeg leste selv, på slutten av 1970 tallet, 5 år gammel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg Marit TinholtIngerG VoldSiljeKatrinGAnniken RøilEngelinErikSSBIna Elisabeth Bøgh VigreSimenÅsmund ÅdnøyFragmenterHanne Kvernmo RyeLeseberta_23TanteMamieElisabeth TostrupEirin EftevandEmilie Siljuberg KlevenLailaIdaTove Obrestad WøienIngeborg GIngunn SJulie StensethAstrid SæverhagenAlice NordliMonica CarlsenEli HagelundMargrethe  HaugenEivind  VaksvikHildeE .HildeJostein Røysetkjell kKaren RamsvikHarald KSynnøve H HoelRandiCecilie