Jeg har litt problemer med overgangen fra Goodreads til bokelskere (foruten mangel på en mobilvennlig side/app). Ting jeg savnet i standardvalgene man får her er muligheten til enkelt å legge en bok i en liste uten å legge den til boksamlingen min. Det er f.eks. mange bøker jeg kommer over her som jeg ønsker å lese, men som jeg aldri har eid. De er jo ikke da i boksamlingen min. Eller?

Selve begrepet boksamling har jeg litt definisjonsproblemer med. Hva er gjengs oppfatning av hva begrepet betyr; er det bøker du eier, bøker du har lest, eller bare bøker i ditt mentale inventar - altså både eier, lest, snakket om, ønsker å lese, etc?

For egen del har jeg opprettet et til dels overlappende, todelt system:
- Jeg har laget en ufullstendig liste som heter "Bøker jeg ønsker å lese". Denne stapper jeg alle bøker inn i som jeg ønsker å lese, uavhengig om jeg eier dem eller ikke.
- For de bøkene jeg allerede har stående i bokhylla (ev. på Kindle-en min) putter jeg dem i tillegg også inn i Boksamlingen+Skal lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila