Jeg har sett at mange er skuffet over denne boka. Jeg forstår ikke helt hvorfor. Jeg synst den var meget bra, og den gikk nå litt vekk fra den kristne historien og inn på Dante. Jeg synst Dan Brown har skrevet en ny pageturner her. Kan det ha noe med at man leser oversettelsen og ikke originalen ? Jeg gir den en god 5 på terningen i alle fall

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har likt de andre bøkene om Langdon,men her fikk jeg plutselig nok. Følte liksom at jeg hadde lest dette før og orket ikke å la meg rive med .Det var som om noe holdt tilbake, men det er mulig at tid og sted ikke var riktig. Kanskje jeg prøver å lese den om igjen ved en senere anledning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes første halvparten av boka ble mest turistguide og lite annet. De er på flukt og kommer "tilfeldigvis" forbi en masse kunst og arkitektur som Dan Brown har lyst til å skrive litt om. Det virker unaturlig og oppramsende. Den tar seg litt opp mot slutten, og tar forsåvidt opp et alvorlig tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne på engelsk og hadde en flott leseropplevelse! De forskjellige innfallsvinklene som endret seg underveis, ble som krydder på maten. Har bare lest "Det tapte symbol" oversatt til norsk, og bestemte meg fort for at det var siste gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KNeraTorill Elisabeth RevheimJenny Dahl Bakkenella76MargretheIngunn SAnn-Kristin RobstadJRisRosOgKlagingNinaLibraritas vEvaMarianne MStine_JKay NilsenTrygve JakobsenMaren Hjelle CurrieIdaBenteKarin BergKristine LouiseStåle HaverstadløkkenTom-Erik FallaEivind  VaksvikPer HellemReadninggirl20erlend kongsvollIngeborg Kristin LotheIngeborg GTone SundlandHeidi LBeathe SolbergCtinaPer-Andre RustenTanteMamieAlice NordliStine ImingenJulie StensethMartinMarte