Det ble terningkast 4 på denne boka. Jeg likte språket i boka. Men det er en del hopping mellom tid, som for det meste går veldig bra, men innimellom blir bare rotete. Det jeg likte spesielt godt med boka, er de sterke kvinnelige karakterene. Men man møter også flere mennesker i boka, som forsvinner, mens enkelte består. Alt i alt en vakkert skrevet bok, men også noe rotete.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, her er mange sterke kvinnelige karakterer, og for meg handler boka mest om jente- og kvinneskjebner. Omslagsbildet på denne utgaven er en god illustrasjon på dette, synes jeg. Utgangspunktet er Afghanistan, men historien er kompleks og har forgreininger til både Europa og Nord-Amerika. Når handlingen forflyttes kan det være litt krevende å holde tråden i starten, men for meg ble den i hvert fall tydelig etterhvert. Hun som gjorde mest inntrykk på meg var nok Thalia, som vokser opp på den greske øya Tinos. Dette er den beste av Khaled Hosseinis bøker til nå, etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla