Lesing for gleden og interessens skyld har jeg drevet med i over femti år, men tidtaking på denne aktiviteten har aldri opptatt meg. Jeg bruker den tiden jeg trenger på en bok, enten det er en ettermiddag, flere måneder eller år. ...........

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg kunne ikke ha vært mer enig, Ava. Hvor lenge du leser en og samme bok er totalt irrelevant. Selv er jeg inne i mitt andre år med Fernando Pessoas Uroens bok. Andre bøker kan, som du sier, gå unna på ett døgn. Bokens karakter og ditt eget sinnelag bestemmer.

La det for guds skyld ikke gå konkurranse i å lese mest mulig. Lesing er glede og utviding av egen horisont.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig med deg, Lillevi.
Spørsmålet i seg selv virker absurd (på meg). Men siden det er bokelskere som spør (og teller bøker), tar jeg nok grundig feil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte den omformuleringen, Lillevi; Hvor lenge leser du en bok. Ikke hvor lang tid bruker du på en bok.
Jeg synes den forskjellen sier alt om mitt forhold til litteratur. Motivasjonen er aldri å bli ferdig med boken, men å bli kjent med historien. :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla