Ypperlig krim fra en ny forfatter! Det er alltid spennende med nye forfattere, spesielt om de er norske! Helge Thime-iversen er 41 år, fra Bergen og har med boka X skrevet en utrolig bra og spennende krim.
X er dekknavnet til en av krimlitteraturens mest gåtefulle seriemorder.Ingen er trygge, for hva har ofrene til felles? Ingenting...eller har de det?
Hva har egentlig en kokebokforfatter fra Bergen til felles med en tannlege fra Trondheim? Eller en enstøing av en fisker fra Vardø med en sliten småbarnsmor fra Bodø? Og hvorfor har morderen sett seg ut kriposetterforsker Njaal Natlan som sin hovedmotstander?
X er en spennende jakt på en seriemorder, fylt av merkelige budskap, hemmeligheter og grøssende opplevelser. Jeg synes språket flyter godt og gjør den god å lese, spenningen stiger fra side til side og som krim må jeg si den er noe av det bedre jeg har lest. Denne kan uten tvil måle seg med både Jo Nesbø og Jussi Adler-Olsen ! Ypperlig krim som jeg anbefaler med glede! Håper det ikke tar så lang tid før det kommer en ny bok fra denne forfatteren, JEG skal iallefall lese den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Lånte den etter å ha lest din omtale.For meg ble den en leseverdig 3'er. Likte språket og setningene. Historien vekket min nysgjerrighet og også tvisten i hvem som var X. Jeg måtte lese den ferdig, men opplevde enkelte partier som langdryge.B.la hvor Johnny forteller om farfaren.. Selv om det sikkert var for å vise at dette var viktig for han. Også er jeg ikke så glad i avslutninger med forklaringer etter at gjerningsmannen er tatt, mister en del intensitet da - syns jeg. Hovedpersonen var sympatisk. Blir spennende å lese neste - for det kommer sikkert fler...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G