Jeg slutter meg til tidligere positive omtaler av denne boken. Forfatteren beskriver helt fortreffelig særegenhetene hovedpersonen har tilegnet mht til å bo i et borettslag. I skildringene og situasjonene Ove kommer opp i igjenkjenner jeg mange Ove'r i mitt eget borettslaget som jeg har bodd i snart 20 år. Det fine med denne boken er at forfatteren beskriver veldig fint hvorfor Ove har blitt som han er uten at det blir en klisje. Bli kjent med Ove og hans univers. Han vil utvilsom sette sine spor ;=)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er lenge siden jeg har kost meg sånn med en bok og innimellom ledd høyt. Her kan man kjenne igjen både den ene og andre, ja... Gleder meg til mer av samme forfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusPiippokattaSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche Vargas