Jeg har fått beskjed om at ingen flere bøker skal inn uten at tilsvarende mengde går ut, men jeg snek meg likevel en tur på bruktbutikken, hvor det ble:

Georg Johannesen, Høst i mars, førsteutgave, verdi 500+
Christina Rossetti, Goblin Market, verdi 1000+
Jonas Lie, Lindelin, verdi ca. 200.
2 skuespill av Stein Bugge, nummererte og signerte, verdi ca. 200.

Alt for den nette sum av 100.-

Og fortsatt var det smertefullt å måtte legge igjen en del godbiter. Særlig gamle bøker om astrologi, spiritisme og alt overnaturlig er fristelser som vanskelig forlates i hyllene.

Jeg viste kun frem Goblin market til samboeren, da den er en syltynn sak med et nydelig påfuglmønster i gull. Den ble godkjent uten ukvemsord. Så da må det sies å ha vært en god bokdag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia