Denne skuffet. Jeg ble rett og slett ikke engasjert, lange kjedelige partier og ikke spesielt spennende heller. Har lest det meste av Brown, har likt mange av bøkene hans. Spesielt vil jeg fremheve "Angels and demons" som jeg syntes var utrolig spennende. Det har vært mye skriverier her på bokelskere om hans forfatterskap, positivt og negativt. Jeg har stort sett gått i forsvar når omtalene har vært uttalt negative. Når jeg nå har lest "Inferno" kan jeg lettere støtte noe av kritikken som går på språk og litterær kvalitet. Denne nådde rett og slett ikke opp. Terningkast 3 fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det smerter meg dypt i hjertet, men jeg er også fullstendig enig når det kommer til "Inferno."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg kastet angels and demons uten å lese den ferdig.synes brown skriver direkte dårlig.god på action,elendig på alt annet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som jeg skulle sagt det selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

StjernekastTonje-Elisabeth StørkersenTone DahleKjersti SLailaLeseberta_23Ingunn STheaEirin EftevandHegeElin SkjerengNabodamaada johnsenBjørn SturødEster SClarityJenny Dahl BakkenAndreas BokleserFrank Rosendahl SlettebakkenSynnøve H HoelDolly DuckMarit HåverstadEli HagelundtonjekarinaAnne Berit Grønbechingar hTonesen81RufsetufsaVanja SolemdalVannflaskeLibraritas vAneHeidiErikMartine (@martineleser)ArcticDwarfTorill Elisabeth RevheimLindaBkjell kThomas Heie H.