Jeg har et spørsmål:) Jeg begynte å lese Flaggermusmannen i fjor, men avsluttet midt inni for jeg syntes det ble for mye kjedelig "etterforskningsarbeid" og lite action. Har hørt av mange at det var dumt, at bøkene er jo så bra! Lurer på om jeg skal heller begynne på noen av de siste, at kanskje de er bedre for meg. Men siden alle handler om Harry Hole, er det sånn at bøkene også henger sammen, at man bør lese de etter hverandre for å ikke gå glipp av vitkige ting? Takk for svar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg begynte med marekors før jeg leste resten av bøkene, og syntes ikke det var noe problem. Det du ikke bør gjøre er å lese Politi først. Den henger veldig sammen med gjenferd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok takk for tipset, da skal jeg lese den til slutt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra svar, da tror jeg på at bøkene blir bedre! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner jo ikke at du synes Flaggermusmannen var kjedelig. Jeg var meget imponert av persongalleriet i boka og i alle bøker er det " dødperioder", det er det sikkert også i livet ditt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig at persongalleriet var bra. Er det noe jeg husker så er det personene i boken, men jeg husker faktisk lite av handlingen. Jeg syns det er kjedelig med for mye etterforskningsarbeid, og det er vel kanskje nettopp det andre liker ved krim. Men skal absolutt gi Jo Nesbø en ny sjanse! Er ikke uten grunn han er blitt så populær:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De henger jo på en måte sammen, så jeg ville lest de i kronologisk rekkefølge(eller jeg HAR lest de i kronologisk rekkefølge, mangler den siste ennå), for de handler jo ikke bare om etterforskning, men og om Harry Hole og personer rundt han. Vet ikke, men kan se for meg at det blir huller om man begynner på slutten, samtidig så er jo bøkene avsluttende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ok, takk for tipset! :) Tror jeg tar meg en tur på Norli og kjøper alle bøkene (det er jo salg på Nesbø bøker nå!) untatt de to første.. Håper jeg ikke går glipp av for mye da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmmm... det er iallefall to som hører sammen på en måte, en sak litt utenom saken liksom. Lurer på om det er andre og tredje boka, mistet litt oversikten, begynner å bli lenge siden jeg leste de. Har ikke bibliotek like ved da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja ok, får spørre om de vet. Hehe, call me crazy men jeg har en ting med at jeg må ha alle bøkene jeg leser (og liker) som trofeer i hylla;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Næsj, ikke galskap det vel... er litt sånn selv jeg. :) Har iallefall alle av Jo Nesbø(inkludert barnebøkene), låner litt på biblioteket og pga plassmangel, rett og slett...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa