Dette er en meget interessant bok. Jeg hadde ingen anelse om hvor mange muslimske soldater som kjempet i Waffen-SS, før jeg leste denne boken. Den gir også et meget godt bilde over hvordan konfliktene på Balkan, allerede under andre verdenskrig kom til overflaten. Jeg brukte over fjorten dager på å lese den, da den inneholder mange detaljer og jeg ville forsøke å huske dem. Interessant er det at det også fantes et indisk Waffen-SS regiment - noe jeg aldri hadde hørt om. Boken har også endel bilder. Jeg anbefaler den til de som er intressert i historien til Waffen-SS og som bakgrunn for konfliktene på Balkan på 1990 tallet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg vet ikke om du vet, men Jonathan Trigg har også skrevet om skandinaviske Waffen-SS. Boka heter Hitler's Vikings. En del litteratur har jo allerede kommet om de norske Frontkjemperne på norsk, men kanskje er det akkurat Triggs militære bakgrunn som gir dette en ekstra dimensjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for tipset. Jeg viste ikke at han hadde skrevet en bok om de skandinaviske Waffen-SS. Men den skal jeg helt klart kjøpe og lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol