Kvalmende, rått og brutalt. Vi følger litauiske Dorte som blir lurt inn i ei heksegryte av fornedrelse, prostitusjon, trusler og vold. Uten filter skildrer Wassmo nåtidas form for slavehandel. Sexindustriens råskap kommer inn i sjela di og blir der - lenge, lenge.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vet nesten ikke hva jeg skal si om denne boka, sitter igjen med en vond følelse. For dette er jo ikke diktning, dette er den vonde og brutale virkeligheten som skjer rundt oss alle! Vi har nok lett for å skyve dette bort, men det å få være med Dorte og følge hennes tanker og følelser gir et sterkt inntrykk. Jeg vet neimen ikke hvilken bok jeg skal finne fram etter denne. Tror jeg tar meg noen dagers lesepause!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er en grusom bok, ja. Nesten så jeg måtte legge den fra meg til tider. Men det er en uhyre viktig bok, og pågangsmotet til Dorte gjør at man bare håper at dette blir den siste jenta dette skjer med.. :( Men..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnjaHarald KEngelinfornixAnneWangLars MæhlumTorill Elisabeth RevheimTanteMamieHegeReadninggirl20Ingunn SOleritaolineJulie StensethKorianderNefertiti100MantenEster SMariesverdenBjørn Erik Strand-HanssenJan Arne NygaardLibraritas vMarit HøvdeKaren RamsvikNina SolåsHeleneAnna-PiaRufsetufsaAleksanderLene AndresenAstrid MarteEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågAlice NordliLilleviHilde VrangsagenTheaRisRosOgKlagingGro Anita MyrvangGro