Kvalmende, rått og brutalt. Vi følger litauiske Dorte som blir lurt inn i ei heksegryte av fornedrelse, prostitusjon, trusler og vold. Uten filter skildrer Wassmo nåtidas form for slavehandel. Sexindustriens råskap kommer inn i sjela di og blir der - lenge, lenge.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vet nesten ikke hva jeg skal si om denne boka, sitter igjen med en vond følelse. For dette er jo ikke diktning, dette er den vonde og brutale virkeligheten som skjer rundt oss alle! Vi har nok lett for å skyve dette bort, men det å få være med Dorte og følge hennes tanker og følelser gir et sterkt inntrykk. Jeg vet neimen ikke hvilken bok jeg skal finne fram etter denne. Tror jeg tar meg noen dagers lesepause!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er en grusom bok, ja. Nesten så jeg måtte legge den fra meg til tider. Men det er en uhyre viktig bok, og pågangsmotet til Dorte gjør at man bare håper at dette blir den siste jenta dette skjer med.. :( Men..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo Larsen