Akkurat ferdig med både bok og film, og må faktisk si at jeg likte filmen bedre enn boka!! Dette er en sterk og viktig bok som viser barnets side i et hjem med vold. Selv om dette er en barnebok vil jeg si den passer godt for alle som har vært i den situasjonen, uansett alder. Dette kan åpne opp for samtaler med de små om et vanskelig tema. Bare vær obs på hva som kan komme i ettertid for dem da man første åpner opp for å snakke om noe så vanskelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Utrolig sterk, både film og bok. Jeg er enig med deg i at den passer for alle aldre. Og egentlig synes jeg den er viktig å se for alle, om man har vært i liknende situasjoner eller ikke. Påminnelse om at det kan være noen rundt deg som behøver at du ser, eller er åpen for å se, eller høre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt!! Men jeg tenker at barn som lever med dette kan lese boka/ se filmen i yngre alder enn andre barn som kan bli skremt av realiteten.
Grunnen til at jeg skrev "for alle som har vært i denne situasjonen" (eller noe sånt) var fordi jeg tenker at hvis man har opplevd noe sånt som lite så kan de irrasjonelle tankene sitt igjen også som voksen, selv om man vet det ikke stemmer. Syns det er veldig fint i bok/ film at den tar tak i tanker og følelser som mange sitter med ufortjent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplevde at flere "sinna menn" fikk ta del i vår familie i oppveksten min. Hadde noen lest en slik bok for meg, hadde nok en del av mitt eget liv blitt annerledes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling