Det første som slår meg er at boka er litt dårlig oversatt. Etter å ha lest den lurer jeg virkelig på hvorfor tittelen er oversatt til "Lavendelhagen", men så skjønner jeg heller ikke helt hvorfor den originalt heter "The Light Behind the Window."
Historien er god nok og til tider spennende, men det som trekker den opp er "bihistorien", om Constance. Den er virkelig bra og hadde fortjent å bli skrevet som en egen bok.
Hovedpersonen fremstilles som en kvinne løsrevet fra familiens kvelende tradisjoner og luksus liv, samtidig som hun er nesten patetisk hjelpesløs og til tider utrolig usympatisk. Mannen hun gifter seg med beskrives altfor direkte. Leseren skjønner at han har ugler i mosen når han er så pushy og åpentbart suspekt.
Alt i alt en god bok, men langt ifra en tungvekter.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Som jeg skulle skrevet det selv!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tone SundlandBenedikteSigrid NygaardvaskeklutSigri HolmHarald KtuhamreFrode KinserdalHegeSynnøve H HoelIna Elisabeth Bøgh VigreTatiana WesserlingJulie StensethLeseaaseSaraConnieTrygve JakobsensusannaBjørn SturødNina BallerinamartinekhIdaAnniken LMarit HøvdeIngrid Urdal StøleAkima Montgomerykjell kJan-Olav SelforsBjørg L.TanteMamieingar hTor GeirReadninggirl20Kjell MagneMonika SvarstadAnne-Stine Ruud HusevågSimen "Boktimmy" IngemundsenLailaRufsetufsaVannflaske