Hei! Vi er en leseforening som skal på tur lørdag 8. juni. Våre opprinnelige planer har gått i vasken. Har dere tips til hva som går an å gjøre i østlandsområdet på denne datoen? For eksempel foredrag, omvisninger, besøk i forfatteres barndomshjem, etc. Helst noe litterært, men annet kulturarrangement kan også passe. Det er stort sett godt voksne damer som er med på denne turen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Konsert med Bjørn Eidsvåg i Munchsparken? Munch skrev jo også...:-)
http://www.billettservice.no/event/bjorn-eidsvag/378659

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om eneste grense er Østlandsområdet har dere jo en del å velge i, selv trivdes jeg godt da jeg var på Kvinnemuseet i Kongsvinger. Det er barndomshjemmet til Dagny Juel, bohemen som har en spennende livshistorie. Huset er vakkert, og å sitte i hagen og spise kake er i seg selv ikke så dumt. Jeg vet ikke hvilke utstillinger de har nå, men jeg har opplevd de som jobber der som svært hjelpsomme når det kommer til å tilrettelegge og gi omvisninger. Vi tok også en byvandring, som de sikkert kan hjelpe dere med. Sjarmerende sted, og absolutt tilknyttet det litterære, da Juel selv skrev, samt var gift med Stanislaw Przybyszewski.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Hanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteEllen E. MartolTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNina