Ble litt skuffet av denne boka, muligens fordi forventningene var så vanvittig høye. Synes nok den er hypet vel mye. Hørte denne som lydbok og synes nok også at Nina Woxholt som leste ble litt flatt og kjedelig å høre på i lengden. Den var periodevis spennende nok men synes nok at selve plottet ble noe i overkant usansynlig til min smak.

Boken handler om en kvinne som lider av et hukommelstap som virker på den måten at hver morgen hun våkner så har hun glemt alt fra dagen før. Dette gjør at manne hennes Ben må lære og fortelle henne alt på ny hver dag. Han er en fremmed for henne hver morgen. Slik går nå dagan men etterhvert skjønner man at det er mer her som ikke er i skjønneste orden. Så langt var det kult nok men svaret på gåten ble litt skuffende for min del.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa