Må si jeg ble mildt sagt sjokkert da jeg så at biblioteket hadde denne på hylla!
Har jo blitt nysgjerrig på den etter alle omtalene, men slått det litt fra meg da jeg prøver å ikke kjøpe så mange bøker i år, og jeg har sett at de fleste bibliotekene har månedsvis med ventetid på denne.
Så nå er lydboka bestilt, og jeg er veldig spent! Er denne så bra som mange skal ha det til kan jo dette bli en god vei mot det å venne meg til lydbøker og like det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har ikke lest boka, så jeg kan ikke sammenlikne bok og film, men filmatiseringen av boka går i disse dager på kino. Jeg så filmen i helga, og filmen var bra. Må si det var forskrudde og manipulerende folk denne boka/filmen handlet om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lydboken er å foretrekke fremfor papirutgaven, jeg har brukt begge. Fant noen gamle kladd-notater og omtalte den i bloggen nå når filmen gjorde den aktuell igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra :) kanskje jeg må se den en dag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den kan anbefales. :) Sikkert ikke alle som vil like den, men den har fått gode kritikker. 8.6 på IMDB er bra rate. http://www.imdb.com/title/tt2267998/?ref_=fn_al_tt_1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min første tanke etter å ha begynt boka var følgende: det frister mer å se på at maling tørker enn å lese videre... Men tverr som jeg er så valgte jeg å gi boka en sjanse, og angrer ikke! Den tok seg opp, og er absolutt verdt å lese. :) Fascinerende bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette skrev jeg da jeg var ferdig med den:
Hørte ferdig denne igår kveld og er litt usikker på hva jeg mener om den.
Jeg syns det var en veldig god løsning at det er en mannsstemme for Nick sine kapitler og en kvinnestemme for Amys kapitler!!
Ellers syns jeg at starten var vel treig, men ellers var det mye spenning og endel uventede tvister i resten av boka. Jeg likte ikke slutten på denne, føler at det mangler en slutt på en måte. Så sånn sett hadde det vært fint med en oppfølger som nøster opp i noen av de løse trådene etter denne....
Endte opp med å gi den en 4`er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorInger-LiseMonica CarlsenGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. Furberg