Morsom bok. For all del. Jeg koste meg når jeg leste den. Men jeg skulle ønske den var mer saftig. Den var rett og slett litt for veik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig med deg. Utgangspunktet og ideen er veldig god, og kanskje litt i tiden. Selv som mann ble jeg underholdt av denne, men som du sier, den kunne vært saftigere. Boka blir også litt lettvinn og forfatteren kutter noen hjørner her og der. Men boka er definitivt underholdene.

Jeg tolker denne som en uavhengig oppfølger av De beste blant oss. Temaene henger litt sammen. Skal man spekulere har nok begge disse bøkene en bakgrunn i forfatterens exit fra Universitetet i Oslo.

Men som du sier. Forfatteren kunne tatt det lenger, gjort både innhold og språk mer burlesk. Men underholdene var det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudmoiraStine SevilhaugMorten BolstadToveTanteMamieLibraritas vBarbaraJanne BrovoldAnne-Stine Ruud HusevågSolgunnTorill Elisabeth RevheimRisRosOgKlagingTom Arne MøllerbråtenIngunn SKathrine HaaheimGro Anita MyrvangBenedikteHelena EKjell MagneHildaBerit B LieØyvind BjørnerudWenche VargasFlettietteNinaKikkan HaugenIdagretemorIvar SandSverreConnieAneRufsetufsaLars MæhlumTatiana WesserlingKaren RamsvikHarald KReadninggirl20Gladleser