Skuffende denne gang fra Jæger. Klisjeene står i kø, og kunne vært hentet fra en billig kioskroman. Spesielt kommer det til uttrykk i scenene hvor det flørtes. Det er også altfor mange unødvendige bi-historier som distraherer og irriterer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Språket er banalt og full av klisjeer. Halvveis i boka mangler jeg tillit til forfatterens ide om plott. Innholdet minner om kiosklitteratur, språket minner om en ambisiøs ungdommskolestil.
På sitt beste sammenligner jeg den med Läckbergs husmorkrim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ofte kan bihistorier krydre mange romaner, og jeg kan sette stor pris på slikt krydder. Men her ble de bare litt irriterende og forstyrrende. Jeg liker å bli godt kjent med hovedpersoner og bipersoner i bøkene jeg leser. Men Jæger klarer ikke helt å få personene sine levende nok for meg. De blir for endimensjonale og overfladiske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, jeg synes denne er kjedelig! SÅ enig i at flørtescenene er billige!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim