I flere år nå har jeg slitt med en forsvinnende leselyst. Jeg pleide å være den jenta du konstant fant oppslukt i en bok, men de siste årene er det bare mindre og mindre som fenger. Jeg har begynt på så mange bøker folk sier er bra, inkludert The Hunger Games både på norsk og engelsk, men endt med å legge dem fra meg. Det har liksom ikke vært interessant, har til og med mistet interessen for lydbøker.
Ei venninne av meg hadde fått med seg at jeg hadde lest en del, og lånte meg dermed boka Divergent i håp om at den skulle fenge. Jeg fikk ikke tid til å begynne å lese på mange uker pga skolearbeid, så det er først nå i påsken jeg fikk satt meg ned.
Og jeg ble sittende; side etter side slukte jeg og måtte vite mer. Jeg er ikke den største fan av dystopi, og hele boka gav meg et skikkelig ubehag, men jeg klarte allikevel ikke å legge den fra meg. Den grep fatt i meg med begge armene og holdt fast til siste side var lest ned. Når bokas armer endelig slapp taket følte jeg en tomhet i hele meg, måtte jeg vente helt til jeg så venninna mi på å få lese neste bok? Heldigvis så slapp jeg det, men jeg gruer meg nesten til jeg er ferdig med den, for da må jeg jo vente helt til 22.oktober!
Veronica Roth skriver fengslende og råbra om Tris og hennes opplevelser i byen som er en fremtidsvariant av Chicago, og boka er virkelig verdt å lese.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har boken på min ønskeliste. Nå gleder jeg meg til å lese den. Tror det blir neste boken jeg leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da må jeg lese den!! Den anbefales altså?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så absolutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen