Ble litt underlig da jeg leste på smussomslag at denne var 1. bok i en ny serie om Malin Fors, da det vitterlig er kommet 5 allerede. Men det får forlaget evt ta skylden for. Ok krim, men nå er jeg lei alkoholproblemet til hovedpersonen; enten får hun drikke seg i hjel, eller holde opp. Og alle "drømmene" ble bladd over, er kanskje litt lei, ubevisst, av Kallentofts skrivemåte?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg stusset også litt da det sto at det var bok nr.1,og jeg er også lei alkoholproblemene og det har jeg skrevet om i anledning en annen bok.Drømmene kan med fordel sløyfes.Ellers liker jeg boka godt,den tar opp problemstillinger med adopsjon,må si at jeg ikke har lest boka ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte best bok 3 eller 4, da Malins problem ble synlig på arbeidsplassen. Der fikk vi hele spektret med bortforklaringer og støtte som er vanlig når slikt oppstår. Og konsekvensene. dessuten virker det veldig rart å ha så klart hode etter ei fyllekule.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson