Dette har det vært snakk om lenge, men når løsningen endelig er oppe og fungerer så hører man ingenting. Det skal sies at jeg ikke har fulgt godt med heller.
Skjønner at det fortsatt er litt mangel på utvalget, får håpe dette kommer seg nå når denne løsningen er oppe og går.

Dette ser for godt ut til å være sant, bare synd (men forståelig) at man må innom et bibliotek for å opprette lånekort for å bruke dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er jo bare det vanlige lånekortet og passordet fra MappaMi, men det som verre er, er kravet om postnr i Oslo. Ellers er dette bare digg! :)

En liten kommentar fra lån #4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke bare om man ikke har lånekort eller mulighet for å skaffe det, men jeg forståe selvfølgelig at de må ha noe slags kontroll på det. Det samme gjelder selvfølgelig postnummeret om man ikke bor i Oslo. Det er uansett et fantastisk tilbud og det høres ut som det stort sett fungerer tilfredstillende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jojo, OK. Hehe. Som bibliofil skaffet jeg meg vel lånekort på Deichman FØR jeg meldte flytting til Oslo. Det var liksom min flyttemelding, hvis jeg husker rett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Deichman har alltid vært litt intimiderende for min del. Vi var på besøk da jeg gikk på barneskolen og jeg husker det som en massiv bygning med millioner av bøker over enda flere etasjer. Rett og slett overveldende for en 10-åring som sjelden var utenfor Lørenskog :-)

Nå kjenner jeg at jeg gjerne skulle tatt meg en tur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone H