dønn kjedelig mildt sagt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Nå har riktignok jeg nettopp startet serien(jeg valgte å lese bok 1 istede for å ta samleboka, i tilfelle den var kjedelig), og jeg må si jeg elsker den! Og den gir meg så mange gode minner til min egen barndom, og TV i jula. <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du får mene hva du vil, men jeg skulle likt å vite hva du liker å lese om du synes at Narnia er kjedelig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd at du ikke liker serien, jeg for min del elsker den! Jeg vokste opp med Løven, Heksa og Klesskapet på "Julemorgen", og savner fremdeles den serien. Leste alle bøkene sommeren for 2 år siden faktisk, og selv om jeg var 19 år så fenger de! Jeg anbefaler deg å prøve å lese de igjen om noen år. C.S.Lewis har skapt ett mesterverk med Narnia. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

jo takk men er jeg boksyk pga streiken biblioteket er steng så jeg må til madla for å låne skale skrive det opp. klem fra meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder meg til filmene som jeg synes er kjempebra:) prøvde meg på boka.. kom ikke så langt der nei..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei til dere som bor i Stavanger og har barn i barne og i ungdomsskolen. på Stavanger kulturskole er det et kurs som heter Skapene Skriving vi er til sammen 10 elever. men vi trenger flere elever slik at vi får et eget klasserommet nå deler vi med kunst gruppa gå inn på http://www.linksidene.no/Minskole/kulturskole/pilot.nsf/vIndexAll?Opennavigator for mer informasjon. hilsen trine12

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

ja det kan jeg være enig i

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da synes jeg du skal lese Det gylne kompasset - forfatteren var like lei av Narnia-bøkene som deg, og ville skrive en slags "Anti-Narnia".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja men jeg har sett filmen og da blir boka kjedelig fra trine12

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og filmen var lettere sagt noe av det dårligste som har skjedd i filmhistorien. Bøkene der, er helt fantastiske. At dem kan ødelegge såååå mye!

Synd du ikke likte Narnia. Jeg elsket dem, men nå er jeg veldig glad i fantasy. :) Søstra mi er også 12, boka hun har forelsket seg i er Roald Dahl - Gutt. (Nå er den veldig i sentrum i vår familie.. og mamma er en veldig god forteller og har fortalt oss utkast hele livet fra boken) Men det skader ikke å prøve. ;P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes alle 7 bøkene i Narnia serien er helt fantastiske. Jeg har lest dem utallige ganger siden jeg var liten. C.S. Lewis er en mester med metaforer. Synes det er synd du ikke likte dem. Kanskje ved en ny gjennomlesing? :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

ja men bøker jeg ikke liker lar jeg stå men takk fra trine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hoi, hvorfor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

for mye forklaring jeg ble lei etter 3 uker :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

You have got to be kidding me! :P Wow, enda bra folk har forskjellig smak... Dette må være blant de mest spennende bøkene jeg har lest! Tenk, et helt univers å boltre seg i fra begynnelsen til slutten :D Språket er riktignok ganske enkelt, men det trenger ikke å være avansert når handlingen er så gjennomført... Synes nå jeg... Barnslige gleder, I like!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

men jeg liker blekkhjerte trilogien den likte jeg veldig godt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja det kan jeg være enig med deg men jeg likte ikke boken rett og slett fra trine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt enig

Godt sagt! (1) Varsle Svar

å du er den første som er enig med med :) FRA trine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De blir jo dårligere og dårligere, men jeg syns fortsatt bøkene holder et generelt høyt nivå. Den første er fortsatt favoritten...men jeg likte veldig godt The Silver Chair også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hva i himmelens nav og rike er The Silver chiair for noe??????????????????? fra trine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok nummer 6...Sølvstolen på norsk? :S Har bare lest bøkene på engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest de tre første, og tror nok ikke at jeg i noen nærliggende fremtid kommer til å orke og fortsette. De to første bøkene likte jeg veldig godt, men Prins Caspian var like kjedelig da jeg leste den for andre gang (for å skjekke om den faktisk var så kjedelig som jeg husket) som første gang. Men det fine med bøkene, ihvertfall etter mine erfaringer, er at de egner seg godt for høytlesning og dermed er ypperlig for familiens minste som enda ikke kan lese selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste alle sju bøkene i løået av noen dager. Elsket alle bøkene! For meg var bøkene så gode av mange grunner. For det første var historien i seg selv god synes jeg. For det andre kunne jeg trekke paraleller til bibelhistorien, som jeg aner er noe av forfatterens hensikt også? Derfor ble dette veeeeldig god lesing for meg. Det var en dybde i det, om du forstår. Jeg har alltid gledet meg til jeg kan lese dem for gutta mine, og nå kan jeg egentlig det... Eldstemann er 7 nå, så burde snart være helt topp å lese den for han:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

du er flink til å lese jeg kan lese en bra bok 500 sider ut på en uke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historiene i Narinia er veldig fasinerende, som du sier. Og parallellene til Bibelen er absolutt til stede. Det har også Lewis selv utalt, ifølge wikipedia: "Lewis bedyret ved flere anledninger at det ikke var hans opprinnelige intensjon å skrive kristne bøker, men at tanken om en parallell åpenbaringshistorie i et magisk univers etter hvert vokste frem hos ham." Du har jo skapelsen, Aslans selv oppofrelse og himmelriket i den siste boken som bare Susan ikke slipper inn i; hun har sluttet å tro. Nå har ikke jeg lest de siste bøkene, men har da lest meg til resten andre steder og hadde da også en oppgave på skolen om temaet. :) Sikker på at du, som en virkelig kjenner, kan finne flere eksempler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jon RyeMarkus SHarald KElin FjellheimDiddiAnjaElinBeLine DahleEivind  VaksvikVidar KruminsKnutMMarit AamdalDolly DuckÅsmund ÅdnøytuhamreIngunn SBjørn SturødLeseaaseJulie StensethTone SundlandToneAud- HelenIdalillianerGunn DuaassveinIngrid Urdal StøleKjell MagneCarine OlsrødWencheLama Diehl-DahlAstrid MarteStein R. OlsenVannflaskeellinoronilleKari-AnneKikkan HaugenLinnMarie ØstvoldLillevi