Antall som følger meg er ikke oppdatert og har funnet en som følger meg uten at denne er blitt registrert i min profil eller fått mail om det. Når jeg skriver omtale om en bok hvorfor er den ikke å finnes andre plasser enn på forsiden, for den ligger ikke under bøker. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Antall som følger meg er ikke oppdatert

Jeg har kikket på dette - på profilsiden din står det at du følges av 131 bokelskere. Jeg har nå dobbeltsjekket i databasen, og dette tallet er riktig.

Når jeg skriver omtale om en bok hvorfor er den ikke å finnes andre plasser enn på forsiden, for den ligger ikke under bøker. :)

Omtaler havner på forsiden og under sine respektive bøker.
På boksidene viser vi bokomtaler sortert etter antall stjerner. Hvis det er mange omtaler om en bok med flere stjerner enn din, blir den brutalt forvist til "Se alle omtaler av verket".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar. Da må en person ha slettet sin side her, for både "de jeg følger" og "de som følger" meg - har det samme antall som tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee