Fikk denne boken i posten og har så langt bare bladd i den. Utrolig mange og flotte design for den som liker å strikke. Boken ble utgitt først på www.hobbyklubben.no, men er nå å få tak i hos andre nettbutikker. Dette er den tredje boken i rekken av strikkebøker utgitt av Embla. De to første er Norsk Strikk og Norsk Småstrikk. Du finner den populære og omtalte Karpe Diem-genseren, Peer Spook-genseren som igjen er blitt populær. Jakker, gensere, tunika, lange strømper, lange bukser mm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei! Ser ut som du har litt peiling på strikking :) Vet du om det finnes en strikkebok hvor man LÆRER å strikke? ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du går inn på YouTube.com så har Drops flere videoer (de har også egen nettside med gratis mønstre). Eller så er der ett mange gode engelsk talende videoer også. Strikking/knitting, hekling/crochet, veving/weaving osv. Der er kommet på markedet 2 bøker som tar for seg utrolig mange forskjellige opplegg og avfelling, men de er på Engelsk - men utrolig gode. (For å nevne noen så kan både legge opp og felle av med picot, eller opplegg til sokker som er veldig elastiske - Tysk opplegg). Du kan også finne videoer på YouTube.com også. Her kan du faktisk lære å strikke mønster med flere farger frem og tilbake uten å snu strikket på vrangen, men det krever litt trening. Selv har jeg over 200 strikkebøker på norsk, dansk, tysk og engelsk (flest). Kjøper du engelske bøker kan jeg hjelpe deg dersom du står fast. (Fant fort ut at engelske strikkeoppskrifter ikke var vanskelige i det hele tatt - det tok en god del år før jeg prøvde meg for andre hadde fortalt meg at det var så utrolig vanskelig å forstå). På nettsiden Ravelry.com finner du mange strikkeglade folk fra hele verden - flere norske grupper. Alt som har med garn og tråd finner du der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl