En meget sterk,(og sann!), historie om en manns kamp for å overleve i de tyske konsentrasjonsleirene under andre verdenskrig. Den er forferdelig og opprørende å lese. Veldig sterk kost for sarte sjeler. Likevel burde den leses. Vi glemmer mer og mer om hvilke grusomheter disse menneskene gikk gjennom i denne mørke perioden. Vi må ikke glemme at ondskapen finnes, og hvor ille menneskene egentlig kan være mot andre medmennesker. Foreldre bør lese boka først og se an om ungdommen er moden nok til å takle en slik lesing. Anbefaler ikke at barn leser denne boken.

Kort sagt; en god bok.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ja, dette er en sterk bok. Du burde også lese "Jeg vil leve" av Oscar Magnusson, rørende og sterk og tårene renner, men alikevel en av mine favorittbøker. Dette er viktige bøker som bør leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vil du fortelle hva som gjør at du synes "jeg vil leve" er en så bra bok?
Ble litt nysgjerrig på den nå! ....har den stående sammen med alle de andre uleste bøkene.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er at den er basert på en sann historie og at budskapet i denne boken er så utrolig bra. Han har et ukuelig livsmot og han har bestemt seg for å overleve for å fortelle sin historie. Dette imponerte meg stort, han overlever mot alle odds, og det er også en utrolig kjærlighetshistorie og et livsvilje uten sidestykke. Har aldri vært så rørt og husker jeg lå på en solseng på Tenerife og gråt da jeg leste slutten. Jeg vil ikke røpe for mye, men du forstår garantert hva jeg mener når boka er lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for tipset! Jeg skal sette den opp på leselista med en gang!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hører gjerne hva du synes om boka når den er lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa